Tapahtuma-aika
07.04.2021
9:00 - 15:00
Tapahtumapaikka
Etäyhteys | Online
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän
• työskentelee elintarvikehuoneistossa ja
• käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.
Hygieniapassiin kuuluva testi suoritetaan paikan päällä Centrialla myöhemmin sovitun aikataulun mukaan. 21.4. vaadittavin järjestelyin.
Mauri Tenkula, kouluttaja
Eviran / Ruokaviraston hyväksymä hyg.os testaaja
HUOM! Koulutus järjestetään selkosuomeksi
Koulutus etäyhteydellä
ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!
Toivotko samankaltaista tapahtumaa omalle paikkakunnallesi tai uudelleen järjestettäväksi? Täytä Toivo tapahtumaa -lomake ja lähetä meille viesti.
Karttaa ei ole saatavissa